Friet met snacks

Hoewel loaded gerechten onze specialiteit zijn, krijgen we ook regelmatig de vraag of we ook friet met snacks aanbieden. Het korte antwoord: ja.
Vaak zien we dat men kiest voor een combi. Friet met snacks voor de (jonge) kinderen en loaded fries voor de volwassenen. Ga je voor een frietje met? Ook dan krijg je onze verse boerenfriet.

Frietje met

Met een frietje met zit je altijd goed. Want zeg nou zelf: wie houdt er niet van friet? Voor de jonge gasten hebben puntzakken friet, voor grote eters scheppen we een mooi grote bak vol. De friet toppen we af met mayonaise, curry of ketchup. Uiteraard zijn andere sauzen ook mogelijk. Truffelmayonaise of onze heerlijke huisgemaakte pindasaus bijvoorbeeld. Geef ons je wensen door, dan regelen wij het.

Frietje met

Snacks

Bij een frietje mag een snack niet ontbreken natuurlijk. Van klassiekers zoals een frikandel en kroket wordt iedereen blij. Wil je juist een keer wat anders? Dan stellen we een mooi aanbod aan bijzondere snacks samen. Hierbij geldt: als het gefrituurd kan worden, kunnen wij het aanbieden.

Speciale dieetwensen

Vegetarisch, veganistisch, glutenallergie of halal, we proberen ons aanbod zo inclusief mogelijk te maken. Zo doen we ons best om alle gasten een leuke dag te bezorgen. Laat ons van tevoren weten welke dieetwensen jouw gasten hebben, dan zorgen wij er voor dat er ook voor hen een lekkere snack beschikbaar is.

Let op:

De Loaded Legends bieden geen all-you-can-eat concepten aan. Wij werken met verse friet en willen onze food-waste tot een minimum beperken.