Loaded Fries

Loaded fries zijn een heerlijke twist op traditionele frietjes, rijkelijk belegd met verschillende toppings zoals kaas, stoofvlees, zure room, bosuitjes en andere smaakvolle toevoegingen. Deze smaakbommen bieden een explosie van texturen en smaken, waarbij elke hap een verrukkelijke combinatie van knapperigheid, romigheid en hartigheid belooft. Door deze toppings wordt een portie friet een complete maaltijd.

Smaakvolle varianten

Onze loaded fries worden gemaakt van verse friet, rechtstreeks van de boer. Dat maakt ze niet alleen lekker vers maar zorgt ook voor een kleinere ecologische voetafdruk. We serveren onze friet in diverse smakelijke varianten. Omdat we willen dat iedereen van dit mooie gerecht kan genieten, hebben we voor iedereen een heerlijk soort. Eet je geen varken of rund? Probeer dan onze sweet chili chicken. Helemaal geen vlees? Onze vega(n) varianten zijn net zo lekker én glutenvrij.

Loaded Fries Oosters Stoofvlees - Loaded Legends

ONZE GERECHTEN

Vegan loaded fries pulled jackfruit - Loaded Legends

Vega(n) loaded fries

Naast heerlijke varianten met vlees, kunnen ook vegetariërs en veganisten hun hart ophalen. Onze vegetarische loaded fries  worden afgetopt met onder andere kaassaus, jalapenos en avocadocrème.

Voor de vegan loaded fries maken we onze eigen pindasaus met pindakaas van Van Thuys. Hier mengen we pulled jackfruit doorheen om er een volwaardige maaltijd van te maken.