Foodtruck op locatie

Ontdek onze heerlijke ‘loaded’ gerechten met de Loaded Legends foodtruck op locatie! Verras jouw gasten met onze unieke gerechten en onvergetelijke smaken. Van bedrijfsfeesten tot bruiloften, onze foodtruck brengt de keuken naar jou toe, waar je ook bent. Met onze komst hoef jij je niet druk te maken om het koken en de afwas. Laat je gasten genieten van heerlijke gerechten en ontdek de veelzijdigheid van ons trendy comfort food.¬† Neem contact met ons op en maak van jouw evenement een onvergetelijke eetervaring!

Deel jouw wensen met ons

Wij verzorgen met ons enthousiasme graag de catering op jouw feest of evenement. Vertel ons hoeveel mensen je verwacht en welke gerechten je graag wilt aanbieden aan jouw gasten. Natuurlijk denken wij hierin met je mee. We kunnen veel verschillende gerechten bereiden vanuit onze foodtruck. Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op om de details te bespreken.

Loaded Legends foodtruck achterkant
LOADED LEGENDS FOODTRUCK afmetingen

Praktische informatie

Gas
Onze friteuses werken op gas. Wij nemen onze eigen gasflessen mee.

Stroom
De rest van onze apparatuur werkt op stroom. Wij hebben zowel een 240v aansluiting als krachtstroom. Onze verlengsnoeren zijn 40 meter lang.

Afmetingen
Wij rijden rond in een robuuste foodtruck. Deze heeft een lengte van 6,80m. Mochten we ergens naar binnen moeten rijden, hebben we een doorrijhoogte van 3,30m nodig.

Openbare ruimte
Mochten wij tijdens jouw evenement niet volledig op privégrond kunnen staan, dan is er een standplaatsvergunning nodig. Deze dien je zelf aan te vragen bij de gemeente.

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Aantal personen: 30